Κορμός Λευκής Σοκολάτας με ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου

Image of author Madame Ginger

Από τη Madame Ginger

20 ΛΕΠΤΑ
12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα κλασικά

Υλικά

  • 2 πακέτα μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου
  • 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό
  • 200 γρ. λευκή κουβερτούρα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 3 κ.σ. λικέρ βύσσινο, πορτοκάλι, ή κακάο
  • 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 150 γρ. αποξηραμένα cranberries

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. Κατεβάζουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.

2

Σπάμε μέσα στο μπολ τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα cranberries, τη ζάχαρη, το λικέρ και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε το μείγμα μας στο κέντρο ενός μεγάλου κομματιού λαδόκολλας και το τυλίγουμε σε μακρόστενο σχήμα.

3

Κλείνουμε καλά τις άκρες και βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη για περίπου 2-3 ώρες. Όταν παγώσει καλά, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Καλαθάκι από Μιράντα με γιαούρτι και φρούτα

Καλαθάκι από Μιράντα με γιαούρτι και φρούτα

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο