Κορμός Λευκής Σοκολάτας με ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου
Από τη Madame Ginger
20 ΛΕΠΤΑ
12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τη Madame Ginger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. Κατεβάζουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.
Σπάμε μέσα στο μπολ τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα cranberries, τη ζάχαρη, το λικέρ και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε το μείγμα μας στο κέντρο ενός μεγάλου κομματιού λαδόκολλας και το τυλίγουμε σε μακρόστενο σχήμα.
Κλείνουμε καλά τις άκρες και βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη για περίπου 2-3 ώρες. Όταν παγώσει καλά, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.