Cupcakes με Ολόκληρο Μίνι Γεμιστό Παπαδοπούλου

Image of author Madame Ginger

Από τη Madame Ginger

35 ΛΕΠΤΑ
12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Mini Γεμιστά με γεύση βανίλια

Υλικά

Υλικά για τα cupcakes

  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 3 κ.σ. κακάο
  • 200 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 1 πακέτο Μίνι Γεμιστά Παπαδοπούλου με γεύση βανίλια

Υλικά για την κρέμα

  • 400 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 200 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 50 ml γάλα φρέσκο
  • 1 βανίλια
  • 1 πακέτο Μίνι Γεμιστά Παπαδοπούλου με γεύση βανίλια

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ξεκινάμε φτιάχνοντας τα cupcakes. Λιώνουμε την κουβερτούρα και την αφήνουμε να χλιαρίνει. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και χτυπάμε για 1 λεπτό.

2

Προσθέστε σιγά-σιγά την κουβερτούρα στον κάδο του μίξερ. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, προσθέστε το αλεύρι μαζί με το κακάο χαμηλώστε την ταχύτητα και χτυπήστε για 2-3 λεπτά.

3

Βάλτε 12 μεγάλες χάρτινες θήκες για cupcakes στην ειδική φόρμα και βάλτε στην κάθε θήκη 1 Mini Γεμιστό Παπαδοπούλου με γεύση βανίλια. Σκεπάστε με ζύμη μέχρι να καλύψει τα ⅔ της θήκης. Ψήστε για 15-18 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C στον αέρα.

4

Ετοιμάστε την κρέμα χτυπώντας το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη και το γάλα για 4 λεπτά στο μίξερ, με το σύρμα. Σε ένα μούλτι θρυμματίστε τα Μίνι Γεμιστά Παπαδοπούλου με γεύση βανίλια και ανακατέψτε τα απαλά μέσα στην κρέμα με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.

5

Μόλις ψηθούν τα cupcakes, αφήστε τα να κρυώσουν τελείως και διακοσμήστε με κρέμα και Μίνι Γεμιστά Παπαδοπούλου.