Cupcakes με Ολόκληρο Μίνι Γεμιστό Παπαδοπούλου
Από τη Madame Ginger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τη Madame Ginger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά για τα cupcakes
Υλικά για την κρέμα
Ξεκινάμε φτιάχνοντας τα cupcakes. Λιώνουμε την κουβερτούρα και την αφήνουμε να χλιαρίνει. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και χτυπάμε για 1 λεπτό.
Προσθέστε σιγά-σιγά την κουβερτούρα στον κάδο του μίξερ. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, προσθέστε το αλεύρι μαζί με το κακάο χαμηλώστε την ταχύτητα και χτυπήστε για 2-3 λεπτά.
Βάλτε 12 μεγάλες χάρτινες θήκες για cupcakes στην ειδική φόρμα και βάλτε στην κάθε θήκη 1 Mini Γεμιστό Παπαδοπούλου με γεύση βανίλια. Σκεπάστε με ζύμη μέχρι να καλύψει τα ⅔ της θήκης. Ψήστε για 15-18 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C στον αέρα.
Ετοιμάστε την κρέμα χτυπώντας το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη και το γάλα για 4 λεπτά στο μίξερ, με το σύρμα. Σε ένα μούλτι θρυμματίστε τα Μίνι Γεμιστά Παπαδοπούλου με γεύση βανίλια και ανακατέψτε τα απαλά μέσα στην κρέμα με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.
Μόλις ψηθούν τα cupcakes, αφήστε τα να κρυώσουν τελείως και διακοσμήστε με κρέμα και Μίνι Γεμιστά Παπαδοπούλου.