Αυγοφέτες με ψωμί Plus Παπαδοπούλου

Image of author Βασίλειος E. Κατσίλας

Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc

10 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Ψωμί Σίτου Plus

Υλικά

  • 2 φέτες ψωμί του τοστ Plus Παπαδοπούλου
  • 2 φέτες τυρί
  • 2 φέτες γαλοπούλα
  • ¼ φλιτζανιού γάλα
  • 2 αυγά
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Πολύ λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα σε αντικολλητικό
  • Κράνμπερι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε στην πρώτη φέτα ψωμί Plus μια φέτα τυρί, γαλοπούλα και κλείνουμε με τη δεύτερη.

2

Έπειτα χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλάτι για να ομογενοποιηθούν.

3

Βυθίζουμε για 2 λεπτά την κάθε πλευρά του τοστ

4

Τέλος ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε περίπου 2 με 3 λεπτά ώστε να ροδίσει η κάθε πλευρά του ψωμιού.

5

Για το γαρνίρισμα χρησιμοποιούμε τα κράνμπερι και κόβουμε τις αυγοφέτες σε τρίγωνα κομμάτια.

 

Πηγή: diatrofi.gr