H εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. χρησιμοποιεί αποκλειστικά cage-free αυγά!

Από τον Μάρτιο του 2020 και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, η εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. προμηθεύεται αυγά και παράγωγα αυγού αποκλειστικά από συστήματα εκτροφής ορνίθων χωρίς κλουβιά σε όλα προϊόντα που περιέχουν αυγά

Featured image for H εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. χρησιμοποιεί αποκλειστικά  cage-free αυγά!

H εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. με ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης προς τον  καταναλωτή και το περιβάλλον, δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αυγά που παράγονται χωρίς κλωβοστοιχίες (cage-free).

Πιο συγκεκριμένα, από τον Μάρτιο του 2020 και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, η εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. προμηθεύεται αυγά και παράγωγα αυγού αποκλειστικά από συστήματα εκτροφής ορνίθων χωρίς κλουβιά τα οποία χρησιμοποιεί σε όλες τις γραμμές και μονάδες παραγωγής καθώς και σε όλα προϊόντα που περιέχουν αυγά.

Κάθε χρόνο καταναλώνονται από την εταιρία περισσότεροι από 31 τόνοι αυγά, με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική η ανάγκη διασφάλισης σωστών συνθηκών διαβίωσης των ορνίθων καθώς και ενός υγιούς τρόπου παραγωγής των αυγών.

Εδώ και 98  χρόνια η  Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. στέκεται με σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή και εισπράττει καθημερινά την εμπιστοσύνη του κοινού για την προσφορά προϊόντων υψηλού επιπέδου. Έτσι, η δέσμευσή της εταιρείας να χρησιμοποιεί αποκλειστικά cage-free αυγά αποτελεί μία ακόμα πράξη φροντίδας και ουσιαστικής σχέσης ζωής με τους καταναλωτές της και το περιβάλλον στο οποίο ζουν.