Τα Caprice Παπαδοπούλου σε καλούν να παίξεις κι εσύ στο νέο διαγωνισμό Caprice Let’s Play

kv-lets-play

Στο πλαίσιο της καμπάνιας Caprice Let’s Roll η οποία καλεί τους νέους να ζήσουν νέες εμπειρίες και να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα, τα αγαπημένα μας Caprice Παπαδοπούλου «μας βάζουν στο παιχνίδι», δίνοντας μια άλλη διάσταση στο Gaming.

Πιο συγκεκριμένα, η ενέργεια Caprice Let’s Play καλεί το κοινό να αγοράσει τα αγαπημένα του Caprice Παπαδοπούλου με το κίτρινο αυτοκόλλητο, να βρει τον κωδικό στη συσκευασία και να μπει στο www.capriceletsroll.gr για να τον καταχωρήσει. Αυτόματα, o κάθε καταναλωτής μπαίνει στην κλήρωση για να διεκδικήσει κάθε εβδομάδα ένα Playstation 4 και πολλά πλούσια δώρα. Κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία μόνο συμμετοχή για την εβδομαδιαία κλήρωση.

Εκτός απ’ το διαγωνισμό Lets Play, το κοινό μπορεί επιπλέον μέσω του website της ενέργειας να βρει μία σειρά από Caprice Let’s Play mini-games για μια ολοκληρωμένη gaming εμπειρία. Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό όσες φορές εκείνοι επιθυμούν.

ΒΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ CAPRICE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ GAMING ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου 2018.
lets-play