Τα Caprice Παπαδοπούλου σε φέρνουν πιο κοντά με το νέο διαγωνισμό Caprice Let’s Connect

kv-lets-connect
Στο πλαίσιο της καμπάνιας Caprice Let’s Roll, τα Caprice Παπαδοπούλου αναγνωρίζοντας την ανάγκη των νέων για επικοινωνία, τους καλούν να συμμετάσχουν στο νέο διαγωνισμό Caprice Lets Connect, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα τεχνολογίας & να είναι «connected» με αυτούς που αγαπούν!

Πιο συγκεκριμένα, η ενέργεια Caprice Lets Connect καλεί το κοινό να αγοράσει τα αγαπημένα του Caprice Παπαδοπούλου με το κίτρινο αυτοκόλλητο, να βρει τον κωδικό στη συσκευασία και να μπει στο www.capriceletsroll.gr για να τον καταχωρήσει.

Αυτόματα, o κάθε καταναλωτής μπαίνει στην κλήρωση για να διεκδικήσει κάθε εβδομάδα ένα Samsung Galaxy S8 και πολλά ακόμα δώρα τεχνολογίας. Κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή για την εβδομαδιαία κλήρωση, ενώ παραλλήλα ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί.

Εκτός απ’ το διαγωνισμό Lets Connect, το κοινό μπορεί επιπλέον μέσω του website της ενέργειας να βρει και το mini-game Connecting the Dots και να δοκιμάσει πόσα dots θα καταφέρει να ενώσει. Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό όσες φορές επιθυμούν.

ΒΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ CAPRICE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ «CONNECTED» ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου 2018.
lets-connect