Τα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου Ξεφεύγουν από τα Συνηθισμένα και μας Εκπλήσσουν με τον πιο Πρωτότυπο Μεγάλο Διαγωνισμό!

Τα αγαπημένα μας 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου προσκαλούν τους καταναλωτές να βρουν μέσα στις τυχερές συσκευασίες με την ένδειξη ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ, να κερδίσουν δώρα στη στιγμή και να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο!

2plo

Τα ΔΩΡΑ που θα κερδίσουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ όσοι καταναλωτές ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ και καταχωρήσουν τον 8ψήφιο κωδικό της συσκευασίας στο www.potekaneis.gr είναι: Κάμερες GoPro, Μικρόφωνα Karaoke, Φωτογραφικές Polaroid, Ηχείο AKAI & Δωροκάρτες 3μήνης συνδρομής στο Netflix.

Όλοι οι καταναλωτές που θα καταχωρήσουν τον κωδικό τους στο www.potekaneis.gr θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο! Ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Ανόβερο της Γερμανίας για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Ed Sheeran! Κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή για την κλήρωση του Μεγάλου Δώρου και οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό όσες φορές εκείνοι επιθυμούν.

Το πλάνο επικοινωνίας του διαγωνισμού περιλαμβάνει την προβολή του τηλεοπτικού σποτ, digital επικοινωνία και activations σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 31/05/2019.