Νέα Μιράντα για το μωράκι σας: Baby Μιράντα!

Η οικογένεια των αγαπημένων μπισκότων Μιράντα μεγαλώνει και καλωσορίζει το νέο μέλος της, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το μωρό σου!

Featured image for Νέα Μιράντα για το μωράκι σας: Baby Μιράντα!

Η οικογένεια των αγαπημένων μπισκότων Μιράντα μεγαλώνει και καλωσορίζει το νέο μέλος της, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το μωρό σου! Τα βρεφικά μπισκότα Baby Μιράντα, θα ενθουσιάσουν και το μικρούλι και εσένα, καθώς είναι ο απολαυστικότερος τρόπος για να δοκιμάσει τα πρώτα του δημητριακά!

Ο 6ος μήνας είναι ένας μήνας μεγάλων γευστικών ανακαλύψεων για το μωράκι. Μπορεί πλέον να μπει στον κόσμο των στέρεων τροφών! Γνωρίζει νέες γεύσεις και υφές ενώ παράλληλα ξεκινά να αναπτύσσει τους μύες της μάσησης και να τρέφεται μόνο του. Το Baby Μιράντα είναι ιδανικό γι’αυτή την περίοδο! Έχει μοναδική γεύση, ταιριάζει απόλυτα στο βρεφικό χεράκι και προσφέρει ανακούφιση στα πονεμένα ούλα όσο βγάζει δοντάκια.

Εσύ όμως γιατί θα αγαπήσεις το Baby Μιράντα; Γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενταχθεί στη βρεφική διατροφή του μωρού σου!  Το Baby Μιράντα έχει ως βασικό συστατικό τα δημητριακά και είναι εμπλουτισμένο με 5 βιταμίνες! Θειαμίνη (Β1), ριβοφλαβίνη (Β2), νιασίνη (Β3), βιταμίνη Β6 και παντοθενικό οξύ (Β5). Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και σίδηρο, και παράγεται με την εγγύηση της εταιρίας Παπαδοπούλου!

Αναζήτησε τα νέα Baby Μιράντα και βοήθησε το μωράκι σου να ανακαλύψει τα δημητριακά με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

 

*Το παρόν άρθρο δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την απαραίτητη ιατρική συμβουλή. Για θέματα βρεφικής διατροφής είναι απαραίτητο να ζητάτε πάντα τη γνώμη του παιδιάτρου σας.