Η εταιρεία σήμερα

…με λίγα λόγια!

  • Διαθέτει 4 εργοστάσια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Οινόφυτα, καθώς και μία κεντρική Αποθήκη Ετοίμων Προϊόντων στην περιοχή του Ασπροπύργου, που είναι πιστοποιημένα και λειτουργούν κατά τα διεθνή Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και Ασφαλείας Τροφίμων ISO 22000:2005,συμπεριλαμβανομένης της μελέτης HACCP (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου). Τα εν λόγω συστήματα Ποιότητας & Ασφαλείας Τροφίμων καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες της Εταιρείας (Διοικητικές – Παραγωγικές – Εμπορικές).
  • Εδώ μπορείτε να δείτε την Πολιτική Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρείας μας.
  • Απασχολεί περίπου 1200 εργαζόμενους.
  • Ηγείται στο χώρο της μπισκοτοποιίας ενώ κατέχει σημαντική θέση στον τομέα των αρτοσκευασμάτων (Φρυγανιές, papadopoulos-biscuits-s-a-9001-esyd-grΠαξιμάδια, Κριτσίνια, Krispies). Συγκεκριμένα η εταιρεία κατέχει τη 2η θέση στο σύνολο της φρυγανιάς, ενώ ηγείται στην κατηγορία της Premium φρυγανιάς.  Η εταιρεία πάντοτε με πνεύμα καινοτομίας και ανάπτυξης πρωτοπορεί και εισέρχεται και σε νέες κατηγορίες! Έτσι, το 2011 έφερε την επανάσταση στις Μπάρες Δημητριακών με τα Digestive Bars. Πρόκειται για την 1η μπάρα δημητριακών με μπισκότο. Το 2013, εταιρεία επεκτείνεται και στην αγορά του συσκευασμένου ψωμιού με το ΧΩΡΙΑΝΟ, συσκευασμένο Χωριάτικο Ψωμί σε φέτες και το ΓΕΥΣΗ στο τετράγωνο, ψωμί του Τοστ.
  • Διαθέτει 3 τμήματα πωλήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα διακινεί τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου τοπικών συνεργατών. Συνολικά 200 πωλητές και merchandisers βρίσκονται καθημερινά στην αγορά, μαζί με το σύνολο σχεδόν των χονδρεμπόρων που ασχολούνται με τον κλάδο των Ζαχαρωδών προϊόντων, εξασφαλίζοντας έτσι την ευρεία διανομή των προϊόντων της εταιρείας.
  • Εκτός από την κυριαρχία της στην Ελληνική αγορά, τα προϊόντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ταξιδεύoυν σήμερα σε περισσότερες από σαράντα χώρες και στις πέντε ηπείρους, με αιχμή του δόρατος το Caprice και με τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, να αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα ανάπτυξης.
  • Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις.
  • Από το 1922 κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Ελλήνων, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.