Νέες Φρυγανιές Παπαδοπούλου «με» κριθάρι, βρώμη & β-γλυκάνη που μειώνει τη χοληστερόλη

Δημιουργήσαμε τις Φρυγανιές Παπαδοπούλου «με» β-γλυκάνη, που μειώνει την χοληστερόλη. Παρασκευάζονται με αγνά και θρεπτικά δημητριακά και περιέχουν β-γλυκάνη, τη διαλυτή φυτική ίνα που προέρχεται από τη βρώμη και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα*. Ιδανικές και για εσάς που επιθυμείτε τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης. Επιπλέον, το κριθάρι και η βρώμη προσδίδουν ιδιαίτερη γεύση στο προϊόν.
Κάθε μερίδα έξι Φρυγανιών «με» κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, παρέχει 1g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3g β-γλυκάνης από βρώμη, πίτυρα βρώμης, κριθάρι, πίτυρα κριθαριού ή από μείγματα των εν λόγω β γλυκάνων, σε συνδιασμό με μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
*Τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης συνιστούν παράγοντα κινδύνου για την εκδήλωση της στεφανιαίας νόσου, η οποία έχει πολλαπλούς παράγοντες κινδύνου και η μεταβολή ενός από αυτούς ενδέχεται να έχει ή να μην έχει ευεργετικό αποτέλεσμα.
Μάθε περισσότερα εδώ!